Webdesign

Foxboom ontwerpt professionele en originele websites voor concurrerende prijzen. Naast het ontwerpen van nieuwe sites kan Foxboom ook uw huidige website aanpassen of uitbreiden. Foxboom rekent het midden- en kleinbedrijf, stichtingen en verenigingen tot haar grootste klantenkring.

Bij het maken van een goede website komt veel kijken. Het ontwerpteam van Foxboom levert daarom niet alleen technische vaardigheden, maar denkt met u mee en verdiept zich in de bijzondere eigenschappen van uw organisatie. Daarom levert Foxboom maatwerk: u bepaalt samen met ons de doelen van uw website en wij adviseren u over de mogelijkheden. In overleg komen wij met u tot een optimale oplossing (zie: werkwijze).

Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf of organisatie. Het is daarom van belang dat het ontwerp zowel u als uw doelgroep aanspreekt. Foxboom levert daarom diverse ontwerptrajecten.

Foxboom vindt een goede prijs-kwaliteitverhouding erg belangrijk. Wij leveren een zeer hoogwaardig product voor een aantrekkelijke prijs.

Webdesign

Het maken van een goed ontwerp is niet eenvoudig. Het ontwerp moet goed aansluiten bij uw wensen, passend zijn voor de doelgroep, technisch haalbaar zijn en voldoende gebruiksvriendelijk (ook wel usability genoemd) zijn. Deze voorwaarden zijn vaak strijdig met elkaar en het is onze taak deze zo goed mogelijk te verenigen.

oals in de introductie naarvoren komt zijn er veel factoren die een ontwerp beinvloeden. Om zo goed mogelijk aan deze wensen te kunnen voldoen hebben wij twee ontwerptrajecten ontwikkeld.

Standaard traject
Standaard werkt Foxboom met een projectplan (zie: werkwijze). In het projectplan zijn de doelgroep en doelstellingen geformuleerd. Samen met uw persoonlijke wensen wordt er een ontwerpvoorstel geformuleerd. Naar aanleiding van het voorstel wordt één grafisch ontwerp gemaakt. U kunt op de voorstel feedback geven. Deze feedback wordt verwerkt en resulteert in een uitgewerkt ontwerp in HTML. Ook op dit ontwerp kunt u feedback geven wat uiteindelijk resulteert in een definitief ontwerp.

Uitgebreid traject
Het uitgebreide traject verloopt hetzelfde als het standaardtraject. De uitzondering is dat er niet één maar drie grafische ontwerpen gemaakt worden. U kiest het ontwerp uit wat uw voorkeur heeft en dit ontwerp wordt vervolgens verder uitgewerkt.